Wciśnij Enter, by zobaczyć wyniki albo Esc, by anulować.

Jakich cech szukacie w kandydacie na stanowisko umożliwiające pracę zdalną?

Na to pytanie odpowiedzieli:

HighSolutions

1

Kluczem są wartości takie, jak: zaufanie, odpowiedzialność, zaangażowanie, ambicje i partnerskie podejście.

Leifheit Polska

1

Prowadząc rekrutacje szczególnie zwracam uwagę na samodzielność, dużą wewnętrzną motywację do bycia coraz lepszym i dostarczania coraz lepszych wyników, zrównoważenie i dojrzałość emocjonalno-biznesową. To kluczowe cechy osoby, która będzie w stanie się zdyscyplinować i motywować do pracy zdalnej.

Magazyn kulinarny aCOOKu

1

Dla nas głównymi elementami są umiejętności tzw. miękkie. Stawiamy na kreatywność, otwartość na inne kultury, głód wiedzy i chęć ciągłego doskonalenia się rozumianego wielopłaszczyznowo. Doceniamy umiejętność dostosowania się do szybko zmieniającego się rynku prasowego, otwarcie na nowe rodzaje przekazu. Oczywiście bardzo ważne jest też dla nas posługiwanie się poprawnym językiem polskim (w wypadku autorów tekstów) oraz znajomość mediów społecznościowych.

JJ Communications

1

Takich samych, jak w przypadku rekrutacji do biur stacjonarnych: sumienności, kreatywności, zorganizowania, zaangażowania ciekawej osobowości. Podchodzimy do rekrutacji bardzo niestandardowo - musimy przede wszystkim czuć, że dana osoba pasuje do charakteru organizacji, jaką jest JJ Communications.

Surge Cloud

Pomijając kompetencje wynikające z pełnionych obowiązków, mamy jednakowe oczekiwania wobec wszystkich pracowników.

UNAMO

1

Zdecydowanie samodzielności, dobrej organizacji oraz sumienności w wykonywaniu zadań z ustalonego planu dnia.

Bardzo cieszymy się z kandydatów, którzy ponadto wykazują się ogromny zaangażowaniem, wykraczającym nierzadko poza ich podstawowy dział.